MOMCOZY SAUGOS VARTELIAI, GREY, ANGAI IKI 140 cm

MOMCOZY

0647168301718

Nauja

Ar vis dar prisimenate dienas, kai Jūsų kūdikis ramiai miegojo savo lovelėje, o Jūs tuo metu galėjote užsiimti savo darbais? Staiga, vieną dieną, mažylis pradėjo šliaužioti, ropoti, lipti ar stotis ant netvirtų kojyčių. Namuose viskas taip įdomu, bet tuo pačiu slypi ir daug pavojų. Štai dabar Jums pravers Momcozy ištraukiami, prie angos pločio prisitaikantys ir viena ranka valdomi varteliai, pagaminti iš itin kokybiškų ir tvirtų medžiagų, su saugos užraktu.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

54,99 €

su PVM
Original product

Garantuotas saugumas: šie kūdikių varteliai su dvigubo užrakto mechanizmu sukuria saugią tyrinėjimo ir žaidimų erdvę jūsų mažyliui ir apsaugo juos nuo pavojų.
Dizainas, taupantis erdvę: šie vartai (su 140 cm pločio ir 8 aukščio medžiagine dalimi) tinka iki 150 cm pločio angoms uždengti, medžiaginę dalį galima reguliuoti, kad atitiktų Jūsų poreikius. Tinklelis gali būti visiškai sutrauktas, kai yra nenaudojamas.
Lengva naudoti: tiesiog paspauskite ir pastumkite mygtuką, kad užrakintumėte ir atrakintumėte apsauginius vartus vos viena ranka. Valdymas viena ranka ypač patogus, jeigu viena ranka užimta, pvz. laikote mažylį.
Universalūs: puikus sprendimas durims ir laiptams, užkertantis kelią ne tik kūdikiams, bet ir naminiams gyvūnėliams nuo patekimo į uždraustą erdvę.
Atitinka standartus: visi vartai yra sertifikuoti ir saugūs naudoti.
Pridedamos visos sudedamosios dalys, kad būtų lengva montuoti.
Pastaba: nemontuokite ant laiptų viršaus.
Gaminys skirtas montuoti tik ant plokščios, kietos sienos arba medžio masyvo.
Varteliai tinka naudoti vaikams nuo 6 iki 24 mėnesių amžiaus ir naminiams gyvūnėliams nuo 4,5 kg iki 18 kg.
Išmatavimai: ‎89.4 x 12 x 9.4 cm; 2.04 kg

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.