PHILIPS AVENT GREITAI VEIKIANTIS BUTELIUKŲ ŠILDYTUVAS SCF358

Philips Avent

8710103923084

Nauja

Tai atnaujinto dizaino, patobulintas itin greitai veikiantis šildytuvas, pašildantis pienuką ar kitus skysčius vos per 3 minutes, tuo pačiu užtikrinantis, kad piene esančios maistingosios medžiagos ir vitaminai būtų geriausios kokybės. Šis šildytuvas pasižymi automatiškai išsijungiančia šilumos palaikymo funkcija ir išmania temperatūros reguliavimo sistema: temperatūros jutiklis reguliuoja šildymo procesus, atsižvelgdamas į pieno kiekį buteliuke, todėl pienas pašildomas ne tik greitai, bet ir tolygiai.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d

Nuolaida baigsis po:

42,63 €

su PVM

49,00 € su PVM

-13%

Original product

Greitas: pašildo pieną vos per 3 min: trukmė nustatyta šildant 150 ml kambario temperatūros pieną Philips Avent Natural 260 ml talpos buteliuke.
Buteliukų šildytuvas pašildo greitai ir tolygiai, nes išmanusis temperatūros reguliatorius reguliuoja šildymo procesą. Įstatykite buteliuką su pienu į šildytuvą, įpilkite į šildytuvą vandens, kol jo lygis pasieks pieno lygį buteliuke, nustatykite pieno temperatūrą ant ratuko ir paspauskite paleidimo mygtuką. Tada leiskite išmaniajam temperatūros reguliatoriui pasirūpinti likusiu procesu. Jis reguliuoja šildymą pagal tokius veiksnius, kaip pieno kiekis buteliuke, todėl šildytuvas sušildo pieną greitai ir tolygiai.
Kūdikio buteliukų šildytuve yra patogus atšildymo nustatymas. Patinka šaldiklyje laikyti maisto atsargas? Buteliukų šildytuvas greitai atšildo pieną ir kūdikių maistą indeliuose.
Pašildo tiek pieną, tiek kūdikių maistą indeliuose.
Pieno šildytuvas išlaiko pieną šiltą iki 60 min., jei maitinimo metu jums prireiktų būti lankstesniems. Po to jis automatiškai išsijungia. Jokio papildomo rūpesčio!
Konstrukciją sudaro tik viena dalis, tad jį itin lengva valyti. Galėsite mėgautis būvimu su mažyliu.
Saugiau nei atšildant mikrobangų krosnelėje ir patogiau nei naudojant vandenį
Buteliukų šildytuvas suderinamas su visais Philips Avent buteliukais ir indeliais
Šildytuvo matmenys 60,4 x 139,9 x 148,55 mm
Energijos sunaudojimas 400 W

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.