CYBEX PALLAS B-FIX AUTOMOBILINĖ KĖDĖ 9-36 KG., DYNAMIC RED

Cybex

4063486033104

Nauja

Cybex Pallas B-Fix automobilinė kėdutė skirta vaikams nuo 9-36 kg. (nuo 9 mėn iki 12 metų), nuo 76 iki 150 cm. ūgiui. Autokėdutė pasižymi lankščia IsoFix jungtimis (Latch Connect) ir prekiniu skydeliu, kuris yra skirtas sugerti priekinį smūgį. Cybex Pallas B-Fix yra universali 2in1 autokėdutė, kadangi vaikeliui ūgtelėjus kėdutė virsta į Cybex Solution B-Fix kėdutę. CYBEX Pallas B-Fix automobilinė kėdutė sukurta tam, kad Jūsų vaikui būtų patogu ir saugu kiekviename vaikystės žingsnyje.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

239,00 €

su PVM
Original product

Tinkama vaikams nuo nuo 9-36 kg. (nuo 9 mėn iki 12 metų), nuo 76 iki 150 cm. ūgiui
Automobilinį kėdutė keičiasi ir auga kartu su vaiku.
Nuo pat pradžių Jūsų vaikas yra apsaugotas reguliuojamu prekiniu skydeliu, kuris susidūrimo atveju sugeria smūgio jėgą panašiai kaip išsipūtusi oro pagalvė.
Saugos pagalvėlė reguliuojasi į priekį ir atgal, suteikdama daugiau judėjimo laisvės viršutinei kūno daliai, kartu maksimaliai saugodama nuo smūgių.
Kai vaikas sveria 15 kg, priekinis skydelis gali būti nuimtas ir kėdutė tam sėdyne vyresniam vaikui, kai jis jau tvirtinamas automobilio diržu.
Lanksti ISOFIX jungtis užtikrina lengvą montavimą automobilyje.
L.S.P. sistema sugeria smūgio jėgas, veiksmingai apsaugo galvą ir viršutinę kūno dalį susidūrimo iš šono atveju.
12 reguliuojamų galvos atramos padėčių
Nugaros atlošas reguliuojasi, prisitaikydamas prie automobilio sėdynės kampo
Lengvai ir greitai tvirtinama kabliukais sistema
Užvalkalą galima skalbti 30 ° temperatūroje.
Kėdutės svoris tik 5 kg, todėl lengvai pernešite kėdutę iš vieno automobilio į kitą.
Kėdutės išmatavimai: 39x52x64 cm

CYBEX tapo ne tik lyderiu vaiko saugume, bet yra laikomas novatoriška gyvensena ir mada pasižymintis prekės ženklas. Naujais metodais, CYBEX projektuoja produktus tėvams, pastumdamas sienas, kurios dažnai skiria saugumą, projektą ir funkciją.


Kas domisi CYBEX produkcija, tas žino - tai kitas saugumo lygis ir dizainas bei funkcionalumas (įvertinta įspūdingai, atliekant Europos vaikų prekių saugumo bandymus).