CYBEX SOLUTION X I-FIX AUTOMOBILINĖ KĖDUTĖ, 15-50 KG, NAVY BLUE

Cybex

4063846375271

Nauja

Tai optimalus sprendimas, ieškantiems patogios ir saugios autokėdutės. Ši Cybex kėdutė atitinka naujausius saugumo reikalavimus ir pasižymi optimizuota šoninio smūgio apsauga, patentuota 3 padėčių galvos atrama, isofix jungtimi, auga kartu su vaikų ir tinka naudoti net iki 12 metų.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

143,10 €

su PVM

159,00 € su PVM

-10%

Original product

Autokėdutė skirta 15-36 kg. svorio vaikams.
Amžius: maždaug nuo 3 iki 12 metų
Auga kartu su vaiku - atlošas reguliuojamas pagal vaiko ūgį (11 pozicijų)
Nugarėlė gali būti nuimama ir naudojama tik pasostė
Nugarėlė prisitaiko prie automobilio sėdynės kampo, todėl puikiai tiks bet kuriame automobilyje
Medžiaginius užvalkalus galima skalbti 30° temperatūroje, skalbimo mašinoje
Patentuota 3 padėčių CYBEX atlošiama galvos atrama. Ji išmaniai saugo vaiko galvą nuo nusvirimo į priekį užmigus, o tai yra iki 7 kartų saugiau.Šoninio smūgio metu jautri vaiko galva lieka saugos zonoje užtikrindama optimalią apsaugą. Dar daugiau - atlošiama galvos atrama netgi užmigus garantuoja nenukonkuruojamą patogumą ir ramias keliones.
Lengvas montavimas. Automobilinės kėdutės ISOFIX sistema užtikrina didesnį saugumą ir stabilumą bei lengvą montavimą vienu spustelėjimu. Sėdynės jungtys tiesiog užsifiksuoja automobilio ISOFIX tvirtinimo taškuose. Jungtys taip pat gali būti lengvai nulenkiamos, todėl sėdynė suderinama su automobiliais be ISOFIX.
Optimali apsauga Jūsų ramybei: Solution X i-Fix automobilinė kėdutė patvirtinta pagal naujausią UN R129/03 saugos standartą ir griežtus saugos bandymus. Šoninio smūgio apsauga integruota į šoninius sėdynės sparnus suteikia papildomą apsaugą šoninio smūgio atveju.
Patvarios, orui pralaidžios medžiagos
Matmenys: 38 x 47 x 64 cm.
Svoris: 7 kg.

CYBEX tapo ne tik lyderiu vaiko saugume, bet yra laikomas novatoriška gyvensena ir mada pasižymintis prekės ženklas. Naujais metodais, CYBEX projektuoja produktus tėvams, pastumdamas sienas, kurios dažnai skiria saugumą, projektą ir funkciją.


Kas domisi CYBEX produkcija, tas žino - tai kitas saugumo lygis ir dizainas bei funkcionalumas (įvertinta įspūdingai, atliekant Europos vaikų prekių saugumo bandymus).