4MOMS ELEKTRONINĖS SŪPYNĖS MAMAROO 5, CLASSIC GREY

817980017740

Nauja

MamaRoo 5 Multi-Motion išmaniosios sūpynės – jaukiausia ir saugiausia vieta paguldyti mažylį, kai jis negali būti ant Jūsų rankų. Jos atkartoja tėvelių lingavimo ir supimo judesius, atlaisvindamos rankas. Unikalus gultukas juda taip lyg mažylį sūpuotų mylinčios tėvelių rankos. Integruoti 5 unikalūs judesiai ir 5 greičio lygiai, 4 garsai, kad pasirinktas rėžimas geriausiai atitiktų Jūsų kūdikio individualų poreikį ir augimo tarpsnį.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

375,20 €

su PVM

469,00 € su PVM

-20%

Original product

4 MOMS Mamaroo 5 elektroninės sūpynės pripažintos bei rekomenduojamos neonatologų ir pediatrų. Plačiai naudojami JAV ligoninių gimdymo, naujagimių ir vaikų ligų, kūdikių intensyviosios terapijos skyriuose. Sūpynės ramina mažylius, nes sukuria saugią aplinką, panašią į tą, kurioje kūdikiai buvo gimdoje.
Atlaisvina rankas: elektroninės sūpynės 4MOMS MamaRoo 5 atkartoja mylinčių tėvų lingavimo ir supimo judesius, kad kūdikis būtų laimingas net tada, kai negali būti ant Jūsų rankų. MamaRoo 5 suteikia tėvams daugiau poilsio akimirkų, kol kūdikis patogiai guli, stebėdamas ir atrasdamas jį supantį pasaulį.
5 tėvų veiksmų, raminant mažylį, įkvėpti rėžimai: važiavimas automobiliu, kengūros šokinėjimas, supimas pirmyn, supimas atgal, bangavimas.
5 greičiai, 4 garsai, todėl galėsite lengvai pasirinkti tinkamiausią rėžimą, kad kūdikis būtų laimingas ir patenkintas, kad ir kokia būtų jo nuotaika.
Galima nustatyti laikmatį tiesiogiai per mobiliąją programėlę telefone arba planšetiniame kompiuteryje
Reguliuojamas nugarėlės atlošas
Pagal augantį vaikutį keičiami saugos diržai: nuo 5 taškų iki 3 taškų
Mobili karuselė su interaktyviais, keičiamais žaisliniais kamuoliukais, tarp kurių yra barškutis, veidrodėlis ir žvilgantis kamuoliukas
Išmaniųjų namų funkcijos: tokios kaip „Bluetooth“ ir valdymo balsu, suderinamos su „Amazon Alexa“ („Google Home“ netrukus pasirodys).
Programėlė „Find Your Roo“ leidžia rasti tinkamiausius MamaRoo sūpynės nustatymus, kad nuramintumėte savo mažylį. Tiesiog šokinėkite ir siūbuokite laikydami telefoną rankose, o programėlė parodys, kurie Roo™ judesių ir greičio deriniai yra labiausiai panašūs į Jūsų atliekamus.
MamaRoo® Multi-Motion Baby Swing™ elektroninės sūpynės skirtos naudoti, kol kūdikis pasiekia 9 kg svorį arba tol, kol nebando pats išlipti (maždaug 9 mėn.), priklausomai nuo to, kas įvyks anksčiau.
Maitinimas: veikia nuo elektros lizdo
Lengvas surinkimas: nereikia jokių įrankių
Priežiūra: visus audinius galima lengvai nuimti ir skalbti skalbimo mašinoje
Išmatavimai: 66,6x 53,3x 85,3 cm;
Svoris: 6,9 kg.
Pastaba: sūpynės nėra skirtos miegui ar naudojimui be priežiūros. Jei kūdikis užmiega, perkelkite jį ant tvirto, lygaus miegui tinkamo paviršiaus, pavyzdžiui, į lovelę ar lopšį.