BEBE BONCHIC KŪDIKIO MAITINTUVAS, DUCK EGG

7187061698940

Nauja

BEBE BONCHIC kūdikio maitintuvas padės mažylį supažindinti su šviežiais vaisiais ir daržovėmis. Specialus indelis su skylutėmis leidžia kūdikiui saugiai ragauti įvairius trintus maisto produktus. Tai smagi ir įdomi patirtis, skatinanti burnos raumenų vystymąsi.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

13,99 €

su PVM
Original product

BEBE BONCHIC kūdikio maitintuvas yra puiki priemonė laikotarpiui, kai mažylis atranda maisto įvairovę. Su šiuo maitintuvu galite saugiai duoti savo kūdikiui įvairių daržovių ar vaisių. Dėl mažų skylučių maistas į burnytę patenka mažomis porcijomis, nėra rizikos užspringti didesniu gabalėliu.
Išmanus kūdikio maitintuvo dizainas stiprina kūdikio burnos raumenis ir padeda lavinti kramtymo įgūdžius, o tai teigiama veikia dantukų vystymąsi. Maitintuvas tinka įvairiems trintiems produktams ir yra lengvai valomas. Jis pagamintas iš minkšto silikono be BPA ir turi patogią mažoms rankytėms, neslystančią rankeną.

Savybės:
- Išmanaus dizaino kūdikio maitintuvas tinka trintiems vaisiams ir daržovėms patiekti
- Saugus kūdikiui, padeda išvengti springimo rizikos
- Pagamintas iš maistinio silikono be BPA
- Su neslidžia rankena
- Lengvai valomas
DĖMESIO! Naudokite maitintuvą tik su suaugusiųjų priežiūra. Tai nėra žaislas. Pastebėjus pažeidimus, nedelsiant nutraukite naudojimą ir maitintuvą išmeskite. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Priežiūra: plauti šiltu vandeniu, nevirinti.