MOMCOZY BALTOJO TRIUKŠMO APARATAS LITTLE SHELL

MOMCOZY

0799787260324

Nauja

Sukurkite ramią ir jaukią aplinką mažyliui su šiuo pakraunamu kriauklės formos MOMCOZY baltojo triukšmo aparatu. Šis mažytis prietaisas turi galingą garsiakalbį, kuris efektyviai slopina išorinį triukšmą, skleidžia švelnias melodijas ir nuramina mažylį. Aparatas turi net 10 krikštolo skaidrumo, aukštos kokybės garsų, taip pat - verksmo jutiklį, kuris automatiškai įsijungs nustatęs kūdikio verksmą. Švelnus ir raminantis naktinis apšvietimas tinka naudoti maitinant mažylį naktį ir jam miegant, kad būtų galima stebėti, ar jam viskas gerai.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

26,99 €

su PVM

29,99 € su PVM

-10%

Original product

VERKSMO DETEKTORIUS. Išgirsta kūdikio verksmą ir reaguoja, kad jį nuramintų – automatiškai įsijungia ir veikia paskutiniu naudotu veikimo režimu 30 minučių. Išmani sistema atskiria aplinkos garsus, tokius kaip vėjas, nuo tikro kūdikio verksmo.
GARSO IR ŠVIESOS EFEKTAI. Skleidžia 10 raminančių garsų (pvz. baltas triukšmas, ventiliatoriaus garsai, lopšinės ir gamtos garsai), ir siūlo kelias naktinės šviesos parinktis.
JAUKUS NAKTINIS APŠVIETIMAS. Reguliuojama įvairiaspalvė šviesa ir 3 apšvietimo režimai (mirksintis, visada įjungtas, pritemdytas) suteikia švelnų apšvietimą, akimirksniu paversdamas jūsų kambarį jaukiu ir šiltu.
APGALVOTAS DIZAINAS SU SAUGOS UŽRAKTU. Kompaktiškas ir patogus nešiotis lauke. Aparatas turi silikoninį dirželį, todėl gali būti lengvai pritvirtinamas prie vežimėlio, mamos rankinės, bagažo ar lovelės. Užrakto funkciją garantuoja, kad vaikučių rankytės negalės pakeisti garso ar išjungti įrenginio.
ILGAS VEIKIMO LAIKAS – PAKRAUNAMAS. Integruota 1650 mAh įkraunama baterija vienu įkrovimu jis gali veikti iki 20 valandų. Įkraunama USB jungtimi (laidas įeina į komplektą)
AUTOMATINIO IŠSIJUNGIMO FUNKCIJA. Šis baltojo triukšmo aparatas automatiškai išsijungia po 30 ar 60 min.
PAPRASTAS VALDYMAS. Vos keli mygtukai. Dėl aiškių mygtukų ir paprasto valdymo jis taps idealia dovana kūdikiams, šeimos nariams ir draugams gimtadienio, Kalėdų ir kitų švenčių proga.
UNIVERSALUS - TINKA KŪDIKIAMS, VAIKAMS IR SUAUGUSIESIEMS. Raminantys garsai gali padėti kūdikiams geriau užmigti, taip pat prietaisas gali būti naudojamas kaip garso terapijos priemonė suaugusiesiems.
IŠMATAVIMAI: ‎12,3 x 12,3 x 7,2 cm;
SVORIS: 290 g.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.