L.O.L. SURPRISE! LOL SUPRISE OMG LĖLĖ COSMIC NOVA

0035051588566

Nauja

Pažink unikalią pakavimo patirtį ir džiaugsmą su šia nuostabia L.O.L. SURPRISE COSMIC NOVA mados lėle. Ši lėlė tamsią naktį šviečia ryškiau nei krentanti žvaigždė, kaip saulės blyksnis! Ji yra kosminė diskotekų karalienė – jei galėtų, surengtų šokių vakarėlį visam pasauliui! Puiki gimtadienio ar Kalėdų dovana kiekvienam LOL Surprise gerbėjui!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

39,00 €

su PVM
Original product

Išpakuokite staigmenas: šioje dėžutėje rasite daugybę siurprizų, įvairių drabužėlių ir aksesuarų, įkaitant nuostabią lėlę COSMIC NOVA.
Puikioji LOL OMG COSMIC NOVA mados lėlė yra 25 cm aukščio, pasižymi išskirtine išvaizda - turi šviesią odą ir turkio spalvos plaukus, surištus į burbulines pynes rožinėmis gumytėmis.Savo dideles purpurines akis ji paryškino rožiniais, tviskančiais akių šešėliais.
Aprenkite mados lėlę stilingais drabužiais ir pradėkite vakarėlį! Ši lėlė dėvi sidabrinę suknelę su levandų. Taip pat ji mėgsta rinktis rausvą pūkuotą švarką, juodas blizgios žalios tekstūros pėdkelnes ir sidabrinius kaubojiškus batus. Jos nešiojami auskarai savo forma primena Wi-Fi simbolius – „Cosmic Nova“ visada pasikrovusi energija ir gera nuotaika.
Lėlė gali būti lankstoma įvairiomis pozomis, o jos rankos gali būti nuimamos, todėl lengvai aprengsite drabužius.
Daug linksmybių: maišykite ir derinkite įvairius aksesuarus, aprangos variantus, šukuokite Ir stilizuokite, kad Cosmic Nova būtų pasiruošusi žiemos diskotekai! Tegul linksmybės prasideda!
Komplekte rasite: 1 vnt. LOL OMG COSMIC NOVA lėlė, stilingi aksesuarai, batai, plaukų šepetys, akiniai ir lėlių stovas – išpakuokite visas staigmenas.
Tobula dovana: gražiai supakuota LOL OMG lėlė COSMIC NOVA yra viena iš 3 LOL Surprise OMG mados lėlių. Surinkite ir jos drauges - Groovy Babe, and Speedster.