BEABA ZEN NOMAD VIDEO KAMERA

Beaba

3384349303730

Nauja

Susipažinkite su Beaba Zen Nomad – geriausiu kūdikių stebėjimo įrenginiu aktyvioms, keliaujančioms šeimoms. Šis lengvas ir mobilus kelionių kompanionas leidžia atidžiai stebėti savo kūdikį, kad ir kur būtumėte. Zen Nomad veikia nuo pakraunamos baterijos ir jungiasi tiesiai prie Jūsų telefono per tam skirtą programėlę bei užtikrina diskretišką, patogų mažylio stebėjimą.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

149,99 €

su PVM
Original product

Mobilus: dėka pakraunamos baterijos ir integruotos sagties, galite jį pasiimti su savimi, kad ir kur keliautumėte. Idealiai tinka atostogoms ir kelionėms pas draugus arba būnant namuose.
Didelis ir universalus spaustukas: kamera turi didelį segtuką, leidžiantį ją lengvai pritvirtinti prie lovos atkaltės, kėdžių atlošo ar bet kurioje kitoje patogioje vietoje
Belaidis: įkraunama baterija, veikianti apie 5 valandas, kai naudojama normaliu rėžimu. Nebereikia didelių gabaritų monitoriaus, Zen Nomad jungiasi tiesiogiai prie tėvų telefono per tam skirtą programą.
Puiki vaizdo kokybė: Full HD 3MP vaizdas ir infraraudonųjų spindulių kamera, kad galėtumėte stebėti savo kūdikį net naktį.
Galimybė pajungti kelias kameras.
Naktinės švieselės funkcija: kelių spalvų. Galima įjungti nuotoliniu būdu per programėlę arba monitoriaus mygtuką, kad sukurtumėte raminančią atmosferą kūdikio kambaryje.
Kelios funkcijos viename prietaise: mobili racija, termometras ir drėgmės jutiklis, 2 muzikos takeliai su SD kortele (nepridedama)
Atgalinio kalbėjimo funkcija: nuraminsite mažylį per atstumą
Speciali programa IOS ir Android mobiliesiems telefonams leidžia tėvams stebėti kūdikį, kad ir kur jie būtų
Judesių ir garso detektorius (triukšmas ir verksmas) - VOX funkcija (kūdikio balso suaktyvinamas pavojaus signalas): nuolatinis, patikimas ryšys garantuotas
Galimybė prie programos prijungti neribotą skaičių kamerų: galima naudoti bet kur per WIFI
Duomenų saugyklos paslauga: galimybė užsisakyti prenumeratą, kad galėtumėte bet kuriuo metu įrašyti ir žiūrėti vaizdo įrašus
Neribotas diapazonas: tiesiog reikalingas geras ryšys
Komplekte USBC laidas ir EU kištukas
Priežiūra: valyti drėgna šluoste
Nenaudokite tirpiklių, cheminių valiklių, purškalų ar ploviklių

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.