MOMCOZY KŪDIKIŲ VAIKJUOSTĖ-NEŠIOKLĖ, PILKA

MOMCOZY

0647168301633

Nauja

Skirtingai nei kitos nešynės, kurios tinka tik vienam dydžiui, Momcozy vaikjuostė prisitaiko prie bet kokio ūgio ir svorio tėvelio. Ją metalinių žiedų pagalba galima lengvai nusireguliuoti į patogią ir Jums komfortišką padėtį. Platus nugaros diržas ir unikalus nugaros dizainas padeda išlaikyti ir tolygiai paskirstyti svorį, sumažinant skausmą ir spaudimą viršutinėje nugaros dalyje, pečiuose ir juosmenyje. Dėka vaikjuostės abi Jūsų rankos patampa laisvos ir Jūs galite užsiimta įprasta kasdienę veikla, kai tuo tarpu mažylis jaučiasi saugus, švelniai prigludęs prie Jūsų kūno.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

29,99 €

su PVM
Original product

REGULIUOJAMO DYDŽIO. Momcozy vaikjuostė reguliuojasi nuo XXS iki XXL dydžio, kad tiktų skirtingoms žmonių grupėms ir leidžia nesijaudinti dėl besikeičiančių po gimdymo kūno formų. Ji patikimai prilaiko mažylį, kol jis yra nešiojamas.
ERGONOMIŠKA. Ši Momcozy nešynė užtikrina taisyklingą, ergonomišką kūdikio sėdėseną nuo 0 iki 1 metų, užtikrindama sveikų klubų ir stuburo vystymąsi. Kvėpuojanti Momcozy nešynės nugarėlė padeda tolygiai paskirstyti kūdikio svorį, sumažindama skausmą ir spaudimą viršutinėje nugaros dalyje, pečiuose, kakle ar juosmenyje, suteikia komfortą tiek kūdikiui, tiek mamai ir tėčiui.
PATOBULINTA ATRAMA. Vaikjuostės audinys yra minkštas, elastingas, patikimai prilaikantis mažylį. Audinys prisitaiko ir išsitempia pagal kūdikio kūno formas. Galima nešioti tiek mažus, tiek vyresnius vaikus. Puiki keliamoji galia ir aukšta kokybė užtikrina gaminio ilgą tarnavimą, todėl nešioklė pravers ne vieną mažylio auginimo mėnesį.
PATOGUS IR SAUGUS NAUDOTI AUDINYS. Nešynė pagaminta iš 95% poliesterio ir 5% elastano - kvėpuojantis, minkštas ir nekenksmingas odai audinys. Gerai priglunda, leidžia kūdikiams iš arti pajusti mamos ir tėčio kvėpavimą, todėl mažyliai jaučiasi lyg mėgautųsi šiltu apkabinimu. Tai padeda kūdikiui jaustis saugiai, stiprina jo ryšį su tėveliais.
LENGVA NEŠIOTI, PATOGU ŽINDYTI. Medžiaginę kūdikio nešynę lengva užsidėti, ją galite reguliuoti viena ranka. Vaikjuostę galima naudoti kaip priedangą žindymo metu – patogu maitinti krūtimi neišėmus kūdikio iš nešynės.
LENGVA PRIEŽIŪRA: galima skalbti skalbimo mašinoje.
Tinka naudoti kūdikiams nuo 3.6 iki 16 kg.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.