MOMCOZY MULTIFUNKCINĖ NĖŠČIOSIOS PAGALVĖ SU VĖSINANČIU AUDINIU, U FORMOS

MOMCOZY

0647168301183

Nauja

Ergonomiško dizaino Momcozy viso kūno pagalvė su specialiu vėsinančiu užvalkalu pakeis kelių lovų pagalvių poreikį, nes ji apkabina visą kūną ir prisitaiko prie abiejų pusių, puikiai palaiko galvą, nugarą, pilvą, šonus, kelius, klubus ir pėdas. Giliai ir ramiai miegokite su Momcozy mamos pagalve – ji pagerina kraujotaką ir atpalaiduoja, sumažina kūno spaudimą, veiksmingai malšina nugaros, klubų skausmus, kojų tinimą, suteikia išskirtinį komfortą ir kokybišką poilsį. Šią pagalvę taip pat galima naudoti sėdinti lovoje ir skaitant, žiūrint televizorių ar dirbant nešiojamuoju kompiuteriu. Puikiai tinka ir kaip žindymo pagalvė.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

63,99 €

su PVM

79,99 € su PVM

-20%

Original product

SU VĖSINANČIU AUDINIU
Specialus audinys, kuris gerai paskirsto šilumą. Puikiai tinka vasarą ar miegant su ja nėštumo metu. Jauskitės komfortiškai visa naktį!
GAVO MOM'S CHOICE APDOVANOJIMĄ
Ši visa kūną apgaubiant ergonominė pagalvė puikiai tiks visa motinystės laikotarpį. Pagalvė yra specialiai sukurta taip, kad atitiktų nėščios kūno kontūrus. Tai puiki kūno pagalvė, kuri palaiko kiekvieną kūno dalį ir leidžia giliai miegoti.
ITIN PATOGI IR PATVARI
Pagalvė pagaminta su aukščiausios kokybės užpilu, kuris yra sukurtas taip, kad suteiktų itin minkštą komfortą. Unikalaus pagalvės užvalkalo ir užpildo derinio dėka jos forma atsistato ir išlieka tokia pati net po visus metus trukusio naudojimo, ji nesusidėvi ir nesuglemba.
DVIGUBAS UŽTRAUKTUKAS
Tiek išorinis, tiek pamušalas turi atskirą užtrauktuką. Priklausomai nuo Jūsų miego stiliaus ir poreikių, galite reguliuoti įdarą iki patogaus aukščio.
UNIVERSALI - PRISITAIKO PRIE ĮVAIRIŲ MIEGOJIMO TIPŲ
Ši pagalvė puikiai tinka miegantiems ant nugaros, pilvo ar šonu. Tačiau jis taip pat gali būti naudojama tiems, kurie ką tik patyrė operaciją, turi skrandžio problemų ar tiesiog nori nuostabiai minkštos ir patogios viso kūno pagalvės.
VISIŠKAS KŪNO PALAIKYMAS
Unikalus U formos dizainas suteikia visą kūno atramą - puikus U formos pagalvės ir C formos pagalvės derinys. Ši pagalvė suteikia atramą kiekvienai kūno daliai, todėl miegodamos jausitės patogiai.
VISKAS VIENAME
Tai ne tik pagalvė nėščioms moterims. Ji taip pat gali būti kūno pagalvė, pilvo pagalvė, nugaros pagalvė, maitinimo pagalvė ir t. t. Tinka naudoti nėštumo, žindymo laikotarpiu taip pat atsipalaiduoti ir patogiai ilsėtis kiekvieną dieną.
Medžiagos tipas: nailonas, poliesteris
Dydis: 68 x 144 cm.
Pakuotės išmatavimai: 38 x 32 x 16.99 cm.
Svoris: 3.2 kg.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.