MOMCOZY DVIGUBAS NEŠIOJAMAS BELAIDIS PIENTRAUKIS V1

MOMCOZY

0602835182021

Nauja

MOMCOZY V1 – tai ligoninės lygio elektrinis pientraukis, galingas siurbimas ir nenugalima laisvė viename! Mėgaukitės neprilygstamu patogumu ir išskirtiniu efektyvumu su šiuo laisvų rankų pientraukiu. Jis pasižymi stipria traukimo galia (iki -290 mmHg) ir užtikrina efektyvų pieno ištraukimą, išlaikydamas aukštus saugos ir patikimumo standartus. Šis pientraukis sveria tik 120 gr. (viena dalis), todėl suteikia galimybę nutraukti pieną bet kur, kur tik Jūs eisite. Momcozy V1 garantuos lankstumą ir kokybę, kurios Jūs nusipelnėte!

Garantija - 24 mėnesiai.

 

TURIME SANDĖLYJE. PADARYKITE UŽSAKYMĄ IKI 15 VAL. IR ATSIIMKITE TĄ PAČIĄ DARBO DIENĄ.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

229,00 €

su PVM
Original product

PROFESIONALUS IR EFEKTYVUS
Įvertinkite Momcozy V1 pientraukio galingumą - su ligoninės lygio varikliu (iki -290 mmHg) ir aukšto dažnio bei mikrovibracijos technologija, užtikrinančia optimalų pieno išsiskyrimą ir efektyvų pieno ištraukimą.

LAISVŲ RANKŲ KOMFORTAS
Momcozy V1 pientraukis yra lengvo ir kompaktiško dizaino, sveria tik 120 gr. (viena dalis) ir talpina 170 ml motinos pieno. Dėl galimybės surinkti pieną liemenėlėje, Jūs turite laisvę patogiai judėti ir atlikti kitas užduotis.

INDIVIDUALIAI PRISITAIKANTIS
HD jutiminis skydelis su 3 traukimo rėžimais ir 9 lygiais - pientraukis suteikiantį galimybę prisitaikyti labiausiai sau tinkanti pieno traukimo variantą, suteikiantį Jums didžiausią komfortą. Natūralus prietaiso traukimo ritmas imituoja ir atkartoja kūdikio žindimą, kas užtikrina patogų ir efektyvų krūties ištuštinimą.

DAR DAUGIAU KOMFORTO
Su Momcozy V1 išvengsite traukimo rankiniu būdu rūpesčių. Jo dvigubai užsandarinti pagalvėlės kraštai, pagaminti iš minkšto, maistui tinkamo silikono, užtikrina saugų ir sandarų pieno traukimo procesą, o ergonomiška pieno surinkimo talpos konstrukcija užtikrina diskretiškesnį ir sklandesnį prigludimą.

ITIN PRAKTIŠKAS
Permatoma pieno surinkimo talpa su skale leidžia stebėti pieno kiekį. 2300 mAh akumuliatoriaus talpa užtikrina, kad vienu įkrovimu galėsite atlikti iki 6 pieno traukimo seansų. Tai ypač patogu, jeigu naudosite pientraukį kelionėse.

MAŽIAU GALVOS SKAUSMO
Pridedami net 5 įdėklų dydžiai (17/19/21/24/27mm), kurie atitinka mamyčių poreikius įvairiais etapais. Paprasta ir priežiūra: reikia išvalyti tik 4 pientraukio dalis.

KOMPLEKTACIJA: Momcozy V1 nešiojamo belaidžio pientraukio variklis, pieno surinkimo talpa su 24 mm gaubtais – 2 vnt., silikoninės žarnelės - 2 vnt., dėkliukas varikliui – 1 vnt., dėkliukas pieno talpoms – 1 vnt., 27 mm silikoninis krūties gaubtas × 2, 17, 19, 21 mm įdėklai – 6 vnt., silikoninis vožtuvas – 2 vnt., spenelių dydžio matavimo vadovas, instrukcija, USB laidas.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.