MOMCOZY DAIKTŲ LAIKYMO KREPŠYS PRIE VEŽIMĖLIO

MOMCOZY

0647168301626

Nauja

Su universaliu Momcozy vežimėlio krepšiu laikykite savo būtiniausius daiktus tvarkingus ir pasiekiamus! Šis vežimėlio organizatorius sukurtas tam, kad Jūsų išvykas su mažylių padarytų paprastesnes. Jis visada išlaikys svarbiausius daiktus sudėtus tvarkingai: keliuose skyriuose telpa viskas, ko reikia Jūsų kūdikiui ir Jums pačiam.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

22,49 €

su PVM

24,99 € su PVM

-10%

Original product

PADEDA ORGANIZUOTI DAIKTUS. Daugiafunkcinis vidaus pertvarų dizainas, su 2 atskirtais puodelių laikikliais, daug kišenių, tad lengva tvarkyti daiktus, juos išdėstyti – atsisveikinkite su netvarka.
DIDELĖ TAPLA. Suteikia pakankamai vietos, kad galėtumėte susidėti visus būtiniausius daiktus: puodelių laikiklį, telefono pakrovėją, piniginę ir kt.
UNIVERSALUS. Su nuimama mažesne tašyte, kad galėtumėte pasiimti su savimi būtiniausius daiktus. Taip pat galite nuimti visą krepšelį nuo vežimėlio ir nešioti jį tiesiog ant peties, tam panaudodami pridedamus dirželius.
SAUGI PRIEIGA PRIE TELEFONO. Atskira užtrauktuku užsegama telefono kišenėlė apsaugo telefoną ir yra lengvai pasiekiama.
PATOGU NAUDOTI IR LENGVA VALYTI. Sudedama per kelias minutes, lengva prižiūrėti ir valyti, atsparus dėmėms, paprasta pašalinti nešvarumus. Pagamintas iš aukštos kokybės, vandeniui atsparaus oksfordo audinio, kurį lengva nuvalyti.
TINKA DAUGUMA VEŽIMĖLIŲ. Reguliuojamas Velcro užsegimas tinka daugelio tipų vežimėliams, platus Velcro užsegimo dizainas leidžia pakreipti tvirtinimo tašką pagal poreikį.
Išmatavimai: ‎22.86 x 12.04 x 16.76 cm

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.