INTERAKTYVUS DAUGIAFUNKCINIS KREPŠINIO STOVAS 4IN1 SU GARSO EFEKTAIS, JENIN YELLOW

6941787605245

Nauja

Tai daugiafunkcinis, kartu su vaikų augantis žaislas 4in1, sukurtas aktyvios veiklos mylėtojams. Krepšinio stovas siūlo dar tris papildomas smagias veiklas aktyviam žaidimui: mini golfas, mini futbolas bei linksmieji lankeliai. Žaidimas niekada nepabos, nes krepšinio stove integruotas taškų skaičiuotuvas ir įmetus kamuolį pasigirstantys muzikiniai skatinamieji efektai dar labiau įtraukią vaiką į aktyvią veiklą ir skatina žaisti. Tai puiki dovana kiekvienam mažyliui, skatinanti judėti ir nuo pirmų dienų formuojanti sveiko gyvenimo įgūdžius!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

99,00 €

su PVM
Original product

Daugiafunkcinis: net 4 veiklos viename žaisle. Tai ne tik krepšinio stovas, bet ir mini golfas, mini futbolas ir linksmieji lankeliai.
Auga kartu su vaiku: krepšinio stovo lanko aukštis reguliuojasi nuo 76 cm iki 115 cm.
Interaktyvūs, muzikiniai elementai: krepšinio stovo taškų skaičiuotuvas ir muzikiniai skatinamieji efektai įmetus kamuolį dar labiau įtraukią vaiką į aktyvią veiklą.
Lavinantis žaislas: keturios aktyvios veiklos skatina vaiko motoriką, koordinaciją ir koncentaciją.
Krepšinio stovas ne tik užtikrins, kad vaikai užsiims sveika veikla, bet ir smagiai žaidžiant tobulins rankų-akių koordinaciją.
Mini golfas padeda vystyti/ugdyti vaiko akių, rankų ir pečių koordinaciją, padeda susikaupti ir koncentruotis į tikslą.
Linksmieji lankeliai suteikia vaikui džiaugsmo ir moko pasiekti tikslų.
Mini futbolas su pripučiamu futbolo kamuoliu bei smagiais vartais su barškučiu viduje Jūsų vaikui leis pasijusti tikru įvarčių entuziastu.
Puiki dovanos idėja kiekvienam mažyliui: šis daugiafunkcinis krepšinio stovas sužavės kiekvieną mažąjį sporto entuziastą savo funkcionulamu ir įtraukiančiomis veiklomis.
Žaidimo rinkinyje rasite: krepšinio stovą, pripučiamą krepšinio kamuolį, golfo lazdą ir kamuoliukus, žiedus mėtymui - 6 vnt., pripučiamą futbolo kamuolį, pompą kamuoliams pripūsti.
Išmatavimai: 55 x 20 x 64 cm.
Dėžės svoris: 4,65 kg.