TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE KELIONINIS ŠILDYTUVAS

Tommee Tippee

5010415230003

Nauja

Šis Tommee Tippee Closer to Nature termosiukas šildo viską nuo motinos pieno iki kūdikių maisto. Reikia tik į nerūdijančio plieno talpą pripildyti vandens ir, atėjus maitinimo laikui, supilti vandenį į pagrindinį indą ir tokiu būdų pašildyti buteliuką. Kompaktiška konstrukcija leidžia termosą patogiai įsidėti į kūdikio reikmenų krepšį – užims mažai vietos, todėl itin patogu naudoti kelionėse.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

29,00 €

su PVM
Original product

Universalus: tinka į buteliuką supiltam motinos pienui arba kitam maistui indelyje pašildyti, ypač kai kūdikį tenka maitinti ne namie, o išvykų ar kelionių metu.
Paprastas naudojimas: pripilkite į nerūdijančio plieno termosą verdančio vandens, o atėjus laikui kūdikį maitinti, supilkite vandenį į baltą plastikinį indelį (yra komplekte) ir šildykite buteliuką iki reikiamos temperatūros. Patikrinkite temperatūrą prieš duodami kūdikiui.
Tommee Tippee termosas išlaiko karštą vandenį iki 6 valandų! Tai pakankamas laikas, jei kūdikį reikia pamaitinti du kartus, kol esate ne namuose.
Nešiojamas, kompaktiškas – puikiai tilps rankinėje šalia kitų mažylio reikmenų.
Kelioninis buteliukas ir maisto šildytuvas yra suderinamas su visais Tommee Tipee Closer to Nature buteliukais ir daugeliu kitų gamintojų kūdikių maisto buteliukų ir indelių.

Tommee Tippee – D. Britanijos prekinis ženklas, gerai žinomas visame pasaulyje ir Europoje dėl įmonės gaminamų kūdikių priežiūros priemonių. Įmonė parduoda maitinimo reikmenis naujagimių mamytėms, čiulptukus ir burnos higienos prekes, įvairias vaiko sveikatos stebėjimo sistemas.