BABY BREZZA BUTELIUKŲ PLOVYKLA WASHER PRO SU STERILIZAVIMO IR DŽIOVINIMO FUNKCIJA

1230000046763

Nauja

Šis Baby Brezza Washer Pro buteliukų plautuvas suteikia galimybę saugiausiu ir švariausiu būdu pasirūpinti mažylio buteliukų ir kitų maitinimo prietaisų švara. Dėka 20 aukšto slėgio purkštukų ne tik patikimai išplausite, bet ir sterilizuosite, o paskui per įmontuotą HEPA filtrą išdžiovinsite buteliukus, taip apsaugodami juos nuo bakterijų ir mikrobų dauginimosi. Buteliukai ir kiti priedai išplaunami ne tik patogiau, bet ir kruopščiau nei rankomis, o be to sunaudojama 50 proc. mažiau vandens – daugiau jokio vargo, kad būtumėte pasiruošę kitam maitinimui!

GARANTIJA - 2 METAI.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

377,10 €

su PVM

419,00 € su PVM

-10%

Original product

Daugiafunkcinis: automatiškai išplauna, sterilizuoja ir džiovina buteliukus, pientraukio dalis ir gertuves. Daugiau niekada nereikės naudoti buteliukų šepečio ar džiovyklos!
Galingas:  plovimas vyksta dėka 20 aukšto slėgio purškimo srovių.
Higieniškas: garai sunaikina 99,9% mikrobų, tada išdžiovina per HEPA filtrus pučiamu karštu oru. HEPA filtras yra keičiamas. HEPA filtras padeda išvengti dulkių, žiedadulkių ir kitų ore esančių dalelių prisitvirtinimo prie buteliukų džiovinimo metu, todėl rečiau vystysis mikrobai ir bakterijos, kurios gali turėti įtakos Jūsų kūdikio sveikatai ar alergijos atsiradimui.
Talpus ir universalus:  dėl didelės talpos galima sudėti iki 4 butelių, pientraukio dalių ir kitų mažylio priedų. Tinka beveik visiems buteliukams ir daugumai rinkoje parduodamų pientraukio dalių bei gertuvių.
6 pasirenkami veikimo režimai: plauti-sterilizuoti-džiovinti; plauti-džiovinti; tik plauti; sterilizuoti-džiovinti, tik sterilizuoti,  tik džiovinti.
Nereikia jokių sudėtingų pajungimų prie namų santechnikos: su nuimamais švaraus ir nešvaraus vandens rezervuarais
Veikia tik su kūdikiams  naudoti saugiomis Baby Brezza ploviklio tabletėmis. Pridedama nemokama 60 vnt. tablečių pakuotė.
Ekologiškas ir ekonomiškas: sunaudoja 50% mažiau vandens nei plaunant rankomis.
Saugus naudoti: be BPA.
Išmatavimai: ‎53,6 x 31,6 x 44,7 cm