BEABA BUTELIUKŲ IR PRIEDŲ DŽIOVYKLĖ FOREST MISTY/MINERAL

Beaba

3384349117290

Nauja

BEABA buteliukų ir priedų džiovyklė yra nepakeičiama pagalba auginant kūdikį. Kompaktiška modulinė sistema pasirūpins, kad kūdikio buteliukai, jų priedai ir indai būtų sausi. Buteliukų džiovyklė padeda taupyti laiką ir leidžia lengviau pasirūpinti kūdikio poreikiais.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

29,90 €

su PVM
Original product

BEABA buteliukų džiovyklė padeda užtikrinti kūdikio indų higieną, kol mažylio imuninė sistema dar nėra visiškai susiformavusi. Džiovinti buteliukus džiovyklėje ne tik patogu, bet ir saugu – taip išvengiama sąlyčio su kitais paviršiais, todėl sumažėja taršos rizika. Dėl modulinės sistemos BEABA buteliukų džiovyklėje taip pat galima džiovinti įvairius buteliukų priedus, čiulptukus ir kt.
Savybės:
- Modulinė sistema leidžia laisvai keisti išdėstymą džiovyklėje, tad tilps buteliukai, indai ir kt.
- Praktiškas indelis mažesniems priedams: stalo įrankiams, šiaudeliams ir kt.
- Didelė talpa: vienu metu džiovyklėje telpa iki 6 didesnių buteliukų ir priedų (čiulptukų, žiedų, dangtelių, pientraukio dalių ir kt.)
- Universali džiovyklė tinka ir vaikiškiems indams džiovinti
- Optimizuotas vandens nutekėjimas: vandenį lengva išpilti nuėmus pagrindą
- Patogu laikyti: visi komponentai telpa į pagrindą
- Ekologiškas dizainas leidžia sumažinti CO2 emisiją iki 42 proc. / naudojama 80 proc. perdirbto kartono
- Pagaminta Ispanijoje
Priežiūra: plauti rankomis

Nuo įmonės įkūrimo 1989, prancūzų kompanija Beaba lydi tėvus bei kūdikius visais gyvenimo momentais kokybiškais produktais, novatoriškais ir paprastais panaudoti. Visa kompanijos jėga slypi jos kūrybiškume. Įmonės pagrindinis tikslas : sukurti produktą palengvinti gyvenimą jauniems tėvams.