MOMCOZY NĖŠČIOSIOS IR MAITINIMO PAGALVĖ, G FORMOS

MOMCOZY

0762765367643

Nauja

Ši Momcozy G formos pagalvė, pagaminta iš itin kokybiško, sertifikuoto, orui pralaidaus audinio yra universalus sprendimas besilaukiančioms mamoms. Susimodeliuokite ją pagal savo individualius poreikius ir besikeičiančias kūno formas nėštumo metu. Pagalvė sukurta taip, kad būtų lengvai išardoma ir derinamas įvairiomis pozicijomis. Ji švelniai apkabina visą kūną ir prisitaiko iš abiejų pusių, užtikrindama kokybišką nakties miegą. Beto, pagalvė yra itin patvari ir išlaiko savo formą po ilgų miegojimo naktų.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

62,99 €

su PVM

69,99 € su PVM

-10%

Original product

Originalus G-Shape Pro dizainas užtikrins maksimalų komfortą: tai universalus sprendimas besilaukiančioms mamoms. Šią pagalvę galite susimodeliuoti individualiai pagal poreikį, kad susikurtumėte jaukų miego guolį. Ji sukurta taip, kad būtų lengvai išardoma ir lankstoma įvairiomis formomis 一 T, C, H. Pagalvė švelnia apkabina visą kūną ir prisitaiko prie abiejų kūno pusių, garantuodama kokybišką nakties miegą.
Ergonomiška, atskiriama ir savarankiškai naudojama galvos atrama: specialiai sukurta nėščioms moterims. Pagalvė palaiko galvą ir kaklą, mažina kaklo ir pečių skausmus. Net ir po gimdymo ji išliks patogiu kokybiško miego palydovu.
Reguliuojama prailginta pilvo pagalvė: lipduko pagalba prisitaikysite pagalvę individualiai pagal savo pilvo apimtį, nes jis juk taip greitai keičiasi nėštumo metu.
Nepriklausoma rankos padėtis, kad niekas nesutrukdytų Jūsų miego – specialiai palikta erdvė rankoms, kad jos miego metu nebūtų prispaustos. Tai palaiko tinkamą kraujotaką ir leidžia patogiau išsimiegoti. Dėl 3D dizaino ši pagalvė yra pakankamai patvari, kad išlaikytų formą ir po ilgo naudojimo.
Puikiai tinka visiems – padeda nuo diskomforto, susijusio su nėštumu, išialgija, fibromialgija, skrandžio refliuksu, nugaros skausmais ir kt. Ji leidžia lengviau kvėpuoti, skatina geresnę kraujotaką, padeda atsipalaiduoti raumenims ir kūnui.
Daugiafunkcinis naudojimas – Momcozy G formos Pro nėštumo pagalvė yra gana lanksti, todėl ją galima keisti įvairiose pozicijose, pavyzdžiui, žindant, žiūrint televizorių ar skaitant, arba pakeisti kūno vietą, kurią norite prilaikyti.
G Pro formos pagalvė yra sertifikuota pagal OEKO-TEX STANDARD 100. Pagaminta iš neįtikėtinai prabangaus bekvapio, pralaidaus orui audinio. Pripildyta aukščiausios kokybės poliesterio pluošto. Pagalvės užvalkalas nuimamas ir skalbiamas atskirai.
Dydis: 145 cm
Svoris: 4 kg.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.