PHILIPS AVENT ĮKRAUNAMAS ELEKTRINIS PIENTRAUKIS SCF396 SU PRIEDAIS

Philips Avent

8720689002967

Nauja

PHILIPS AVENT įkraunamas elektrinis pientraukis suteikia mamai itin natūralią, efektyvią ir patogią patirtį. Speciali pompa imituoja natūralų kūdikio žindymą ir pagerina pieno tekėjimą. Pientraukis švelniai stimuliuoja spenelius, todėl pieno nutraukimas yra sklandesnis ir malonesnis.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

141,09 €

su PVM

165,99 € su PVM

-15%

Original product

PHILIPS AVENT įkraunamas elektrinis pientraukis yra itin patogus naudoti ir prisitaiko prie mamos poreikių. Galite rinktis iš 8 stimuliavimo ir 16 siurbimo lygių – tai užtikrina patogumą ir malonią patirtį. Išmaniosios atminties funkcija įrašo jūsų asmeninį ritmą ir atkartoja jį per kitus seansus, todėl prietaisas kaskart bus pritaikytas būtent jums.
Galimybė įkrauti ir tylus veikimas leidžia pientraukį naudoti diskretiškai, kai tik prireikia. Minimalistinis prietaiso dizainas užtikrina patogumą ir palengvina priežiūrą.
Techninės charakteristikos ir privalumai:
- Imituoja natūralų kūdikio žindymą ir leidžia mamai išlikti patogioje padėtyje
- Turi paleidimo ir pauzės funkciją, išmaniosios atminties funkciją
- Tyliai veikia, galima plauti indaplovėje
- Galima pasirinkti intensyvumo lygį: 8 stimuliacijos lygiai ir 16 siurbimo lygių
- Įkraunamas iš elektros lizdo
Rinkinį sudaro: pientraukis, 4 vnt. vienkartinių žindymo įklotų, siurbtukas, microUSB adapteris, baterija (įkraunama), sandarinimo dangtelis, 5 vnt. pieno maišelių, kelioninis krepšelis
Matmenys: 14,5x9,5x4,5 cm

Pasirinkus „Philips AVENT" reiškia, kad bus užtikrinta puiki gaminių, kurie buvo kuriami atsižvelgiant į jūsų ir jūsų kūdikio poreikius, kokybė „Philips Avent“  asortimente yra pilnas naujagimio kraitelis: rankinis pientraukis arba itin patogus  elektrinis pientraukis padės nutraukti pieną, kai mažylis negalės žįsti pats, kokybiški simetriški čiulptukai padės ne tik nuraminti kūdkį, bet ir netrukdys vystytis jo burnytei, o krūties formos žindukai padės derinti maitinimą krūtimi ir iš buteliuko.