MOMCOZY BALTOJO TRIUKŠMO APARATAS - ŽADINTUVAS SU ŠVIESA SUNRISE

MOMCOZY

0762765366936

Nauja

MOMCOZY žadintuvas su šviesos funkcija – tai galimybė pradėti naują dieną su palaiminga ramybe. Šis žadintuvas jus švelniai pažadins ir palydės į naują dieną. Tai daugiafunkcis įrenginys gali būti naudojamas kaip žadintuvas, laikrodis ar naktinė lemputė. Puikiai tinka tiek vaikui, tiek mamai.

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

Nuolaida baigsis po:

44,99 €

su PVM

49,99 € su PVM

-10%

Original product

MOMCOZY žadintuvas su šviesos funkcija atkartoja kylančią saulę ir kas rytą švelniai pažadina jaukia geltona šviesa, kurią lydi raminančios melodijos. Tai nuostabus būdas pradėti dieną, nes nubusite palaimingoje ramybėje.
Rinkitės iš 30 aukštos kokybės garsų (17 gamtos, 3 pučiamo oro, 7 kūdikių ir 3 baltojo triukšmo garsai), kurie palydės mažylį ar jus į sapnų karalystę. Šie garsai sumažina įtampą ir padeda atsipalaiduoti. 30 garso reguliavimo lygių leidžia pritaikyti žadintuvą asmeniniams poreikiams. Taip pat galite reguliuoti ir ekrano bei naktinės šviesos intensyvumą – pritemdyta šviesa puikiai tinka maitinimui ar skaitymui.
Funkcijos:
- 30 raminančių garsų
- Išmanusis žadintuvas
- Automatinis kūdikio maitinimo laikmatis
- 7 spalvų naktinė lemputė
- 30 garso lygių
- Reguliuojamas ekrano ir naktinės lemputės šviesos intensyvumas
Išmatavimai: 12,7x12,7x7,87 cm
Dėžės svoris: 0,670 kg

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.