MOMCOZY ERGONOMINĖ KŪDIKIŲ NEŠIOKLĖ, JUODA

MOMCOZY

0602835182427

Nauja

Ši ergonomiška Momcozy nešioklė užtikrina normalią mažylio kojų kraujotaką, skatina sveiką klubų ir stuburo vystymąsi. EVA juosmens atrama ne tik palaiko mamos juosmenį, bet ir sumažina nugaros apkrovą. X formos nugaros diržų dizainas tolygiai paskirsto svorį bei suteikia galimybę Jums ir kūdikiui mėgautis neprilygstamu komfortu. Momcozy nešioklė pagaminta iš 100% grynos medvilnės, todėl ją lengva prižiūrėti ir skalbti. Tai geriausia dovana jauniesiems tėveliams, atlaisvinanti rankas!

Smulkiau

Pristatymo terminas: 1-2 d.d.

59,99 €

su PVM
Original product

ATLAISVINA RANKAS: tai nešioklė 3in1, puikiai tinkanti kasdieniame gyvenime, išvykose ar kelionėse, nes atlaisvina rankas. Dėl patogaus dizaino ir paprasto nešiojimo, originalios ir stilingos Momcozy nešynės yra idealus pasirinkimas įtemptam gyvenimo būdui. Ji užtikrina komfortą, kol Jūs nešiojate savo mažylį.
SUKURTA AUGTI KARTU: nešynė turi tris dydžio nustatymus, todėl prisitaiko prie Jūsų augančio vaiko bet kuriame etape nuo 3 iki 20 kg. Su nešiokle mažylis visada saugiai bus prigludęs prie Jūsų, o sveiką klubų ir stuburo vystymąsi garantuos ergonomiška natūrali M padėtis nepriklausomai nuo vaiko amžiaus. Paminkštintos kojyčių angos užtikrina netrukdomą kraujotaką kojose ir suteikia komfortą bei saugumą.
ERGONOMINĖ JUOSMENS ATRAMA “EVA WAIST SUPPORT”: pajuskite neprilygstamą komfortą, net jeigu nešioklę teks dėvėti ilgai. EVA atrama ne tik suteikia itin svarbią paramą juosmeniui, bet ir sumažina Jūsų nugaros apkrovą. Stori paminkštinti pečių ir juosmens dirželiai yra lengvai reguliuojami, kad individualiai prisitaikytų prie Jūsų kūno formų.
X FORMOS NUGAROS APSAUGOS: priešingai nei įprastose H formos nešynėse, Momcozy kūdikio nešyklėje yra priderintas revoliucinis X formos nugaros dizainas. Ši novatoriška funkcija geriau ir tolygiau paskirsto svorį ir užtikrina neprilygstamą komfortą tiek Jums, tiek mažyliui.
LENGVA PRIEŽIŪRA: Momcozy nešynė pagaminta iš 100% medvilnės ir sukurta taip, kad ją būtų lengva prižiūrėti. Galite tiesiog išskalbti skalbimo mašinoje, kad nešioklė išliktų švari ir visada paruošta Jūsų kelionėms. Pagamintas iš 100 proc. medvilnės.
SAUGIAUSIA NEŠIOJIMO POZICIJA: veidu į nešiotoją, kad būtų užtikrinta mažylio fizinei raidai palankiausia padėtis, išlaikant varliuko pozą.

3 NEŠIOJIMO PADĖTYS.
ILGO NAUDOJIMO: tinka nuo gimimo (3 kg.) iki 20 kg.

MOMCOZY - visapusiškas komfortas, atsispindinitis kiekvienoje prekėje: nuo nėštumo liemenėlės iki belaidžio pientraukio.